Ansökan-elbilsladdning

Alla medlemmar i BRF Bogesholm har möjlighet att använda laddstolparna på parkeringen för att ladda sin egen, eller någon annans (t.ex. besökande släkt, familj eller vänners) elbil.

Varje ladduttag är försett med 22kW-laddning.

Föreningen använder sig av en extern part, Compleo, för att hantera laddtjänsterna.

För att kunna nyttja laddtjänsterna måste du därför, genom att fylla i nedanstående formulär, ge föreningen tillåtelse att vidarebefordra nedanstående uppgifter till Compleo, så att de kan skapa ett ladd-konto till dig.

  • För att få åtkomst till elbilsladdningen ska du först tagga taggläsaren till valfritt miljörum. På så sätt ser styrelsen vilken tagg som du vill använda.
  • Fyll sedan i nedanstående formulär och skicka in. Därefter skapas (manuellt) ett konto hos Compleo, som är föreningens leverantör av laddtjänster.
  • Därefter kommer ett mejl från Compleo HUB (som sköter faktureringen), där du klickar på aktivera-knappen för att aktivera ditt konto.
  • Direkt när du har aktiverat ditt konto kan du börja använda laddstolparna genom att använda din tagg för att tagga laddstolpen.
  • Kostnaden för att använda laddstolparna är föreningens inköpspris av elen+1kr/kWh.
    Föreningen tillämpar inga fasta kostnader. Du betalar bara för elen som du använder när du laddar bilen.

    För att visa vilken tagg jag vill ha kopplad till elbilsladdningen, så har jag precis använt taggen till att tagga läsaren på: