Nya förråd Del.1

Troax

Nu har vi kommit fram till en lösning så att alla i föreningen kommer ha ett extra förråd. Skyddsrummet kommer byggas om och rymma 27 st förråd, detta innebär att samtliga 3:or kommer få ett förråd som knyts till respektive lägenhet.

Elektriker kommer denna vecka installera rörelsesensorer till belysningen samt div. el som behöver åtgärdas innan förråden kan byggas. Vi kommer även installera skydd över de el-radiatorer som finns i skyddsrummet.

När alla förberedelser är gjorda kommer Troax bygga förråden i två etapper, halva utrummet kommer färdigställas i första etappen och då kommer de 2:or som har förråd där idag behöva flytta sina saker till de nya förråden. Efter detta kommer Troax färdigställa utrymmena.

Mer info om när Troax kommer och när ni som bor i 2:or kommer behöva flytta till de nya förråden kommer inom kort.

Arbetet med att genomföra detta är i fullgång och mer information kommer uppdateras på hemsidan löpande.