Halloweenfest

Halloween närmar sig med skrämmande steg och det är dags för årets mest spännande evenemang – vår årliga Halloweenfest för alla åldrar!

Lördagen den 4 november klockan 18.30 öppnar vi dörrarna till föreningslokalen för en kväll fylld av skratt, spänning och spöklikt roliga stunder.

Föreningen har förberett en smaskig snacksbuffé och alkoholfri dryck som kommer att hålla er energifyllda under kvällens äventyr. Starkare dricka tar var och en med sig själv. Vi ser fram emot att umgås och skapa minnen tillsammans.

Ta med mat för att njuta av en gemensam middag vid 18.30. Flera kommer nog att beställa hemkörning från pizzeriorna nere i byn. För de som hellre äter innan och sedan ansluter för skratt och spöklik gemenskap, är ni hjärtligt välkomna att delta när det passar er bäst.

Glöm inte att klä er i era mest fantasifulla och skrämmande utstyrslar! Ju fler som kommer utklädda desto mer skrämmande och roligare blir kvällen!

Vi ber er att vänligen bekräfta ert deltagande senast fredagen den 27 oktober. Ni kan lämna er bekräftelse genom att lägga en lapp i föreningens brevlåda eller genom att anmäla er genom vår kontaktsida, Det gör det enklare att planera kvällen och så riskerar vi inte att några barn blir utan godis.

Vi ser fram emot att spendera en oförglömlig Halloween med er alla!

Hälsningar, Styrelsen